Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-utrecht.nl


  Live waarzeggers uit Utrecht
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Utrecht geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met waarzegger Caroline   Ervaring van J met waarzegger Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met waarzegger Caroline   Ervaring van A met waarzegger Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met waarzegger Caroline   Ervaring van I met waarzegger Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met waarzegger Caroline   Ervaring van Jannie met waarzegger Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met waarzegger Aylin   Ervaring van Margret met waarzegger Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Roma-Tari
  Ervaring met waarzegger Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van Ineke met waarzegger Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met waarzegger Oceana   Ervaring van Chantalle met waarzegger Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met waarzegger Sharida   Ervaring van Marc met waarzegger Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met waarzegger Petrus   Ervaring van Marianne met waarzegger Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met waarzegger Gazali   Ervaring van Eden met waarzegger Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marius
  Ervaring met waarzegger Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met waarzegger Marius   Ervaring van Mirjam met waarzegger Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met waarzegger Valentine   Ervaring van Claudia met waarzegger Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Niamh
  Ervaring met waarzegger Niamh
  Heb met Niamh gebeld. wat een eerlijke lieve vrouw. top dank u wel. Echt de beste, Liefs Lies




Ervaring van Lieselot met waarzegger Niamh   Ervaring van Lieselot met waarzegger Niamh   Ervaring van Lieselot geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Beste Shiloh,
Het contact met jou was heel verrassend, ik heb het even laten bezinken. je hebt me bevestigd dat de stap die ik wil zetten juist is maar me doen nadenken over de manier waarop. Heel erg bedankt. Grtjes E




Ervaring van Eddie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Eddie met waarzegger Shiloh   Ervaring van Eddie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Biba
  Ervaring met waarzegger Biba
  Lieve Biba,
Mijn steun en toeverlaat. Telkens als ik het niet meer zie zitten weet jij me weer gerust te stellen. Ik ben je zo dankbaar. xx N




Ervaring van Nikkie met waarzegger Biba   Ervaring van Nikkie met waarzegger Biba   Ervaring van Nikkie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met waarzegger Louisa   Ervaring van Mireille met waarzegger Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maria
  Ervaring met waarzegger Maria
  Lieve Maria. Hoe jij sommige dingen kan vertellen is verwonderlijk. Dankjewel je bent de beste. xx Sterre




Ervaring van Sterre met waarzegger Maria   Ervaring van Sterre met waarzegger Maria   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  De manier waarop Yuorah dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel van Sterre




Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Morgane is snel en heel correct in de dingen die ze aanvoelt. Ze is een echt toppertje , nu begrijp ik waarom haar lijn zo vaak op rood staat ( bezet is ) Liefs Jen




Ervaring van Jennifer met waarzegger Morgane   Ervaring van Jennifer met waarzegger Morgane   Ervaring van Jennifer geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Wauw Yuorah. Ik heb je nu 2 keer gebeld en telkens was het echt raak. een echt toppertje dus. Tot hoors.




Ervaring van Berlinda met waarzegger Yuorah   Ervaring van Berlinda met waarzegger Yuorah   Ervaring van Berlinda geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Veel dank weer voor je geduld, je inzichten en je adviezen.




Ervaring van Lisa met waarzegger Olga   Ervaring van Lisa met waarzegger Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annelies
  Ervaring met waarzegger Annelies
  Beste annelies heb jou meermaals
Gebeld nu ook echt veel! ik heb jou uitgeput mr wil hierbij toch een recensie plaatsen deze vrouw is een
Natuur talent alles wat deze vrouw voorspeld komt tot op de draad uit bel haar en je zal het zeker ondervinden
Alvast bedankt voor het geduld
She's the best one

Anouck





Ervaring van Anouck falleyn  met waarzegger Annelies   Ervaring van Anouck falleyn  met waarzegger Annelies   Ervaring van Anouck falleyn geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeanette
  Ervaring met waarzegger Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met waarzegger Jeanette   Ervaring van Anna met waarzegger Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dinah
  Ervaring met waarzegger Dinah
  Lieve Dinah, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Liefs F.




Ervaring van Francis met waarzegger Dinah   Ervaring van Francis met waarzegger Dinah   Ervaring van Francis geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bibi
  Ervaring met waarzegger Bibi
  Lieve Bibi,
We hebben pas geleden nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in. xx Es




Ervaring van Esther met waarzegger Bibi   Ervaring van Esther met waarzegger Bibi   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met waarzegger Carola   Ervaring van Rachel met waarzegger Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Wat een bijzondere zielů. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over spraků. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Caroline   Ervaring van Marieke met waarzegger Caroline   Ervaring van Marieke geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ze heeft me dingen verteld die zo oprecht zijn en ik weet nu wat ik moet doen. u bent erg goed. Groetjes Esther.




Ervaring van Esther met waarzegger Yuorah   Ervaring van Esther met waarzegger Yuorah   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dankjewel John voor je extra geduld met mij .

Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
K.




Ervaring van K met waarzegger John   Ervaring van K met waarzegger John   Ervaring van K geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marry
  Ervaring met waarzegger Marry
  Marry geeft in korte tijd heel veel informatie, ze voelt heel goed in in de situatie en legt tot in de puntjes uit wat ze ziet. Een hele lieve dame om mee te praten. Zeker een belletje waard!




Ervaring van F. met waarzegger Marry   Ervaring van F. met waarzegger Marry   Ervaring van F. geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.




Ervaring van A met waarzegger Yuorah   Ervaring van A met waarzegger Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met waarzegger Sophia   Ervaring van Lisa met waarzegger Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden