Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-utrecht.nl


  Live waarzeggers uit Utrecht
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Utrecht geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met waarzegger Evs   Ervaring van Babs met waarzegger Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met waarzegger Leandra   Ervaring van Sonia met waarzegger Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Marya   Ervaring van Daphne met waarzegger Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Ha die Yoshua, nadat ik mijn naam had gezegd, wist je precies te benoemen over welke onderwerpen ik vragen wilde stellen. Wow, ik kreeg meteen kippenvel. Je kan goed invoelen op mensen en situaties, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mensen/zaken die mijn pad hebben gekruist en in mezelf. Heel fijn dat je hebt uitgelegd wat de les voor mij daarin is. Voorts nam je een kijkje voor me in de toekomst, zonder een tijd mee te geven (ik ben benieuwd). Dit alles met de nodige humor. Het is ongelofelijk wat jij allemaal wist te vertellen, het klopte als een bus. Ik ben onder de indruk. Je bent een vakman Yoshua.

Hartelijke groet,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yoshua   Ervaring van Karin met waarzegger Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Je voorspelling is uitgekomen. Dank je wel Salina. Ik hoop je gauw weer te spreken. Dikke X.




Ervaring van anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van anoniem met waarzegger Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegger Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy met waarzegger Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met waarzegger Julia   Ervaring van R met waarzegger Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met waarzegger Maakali   Ervaring van Ellen met waarzegger Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met waarzegger Julia   Ervaring van Linda met waarzegger Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Joke   Ervaring van M met waarzegger Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met waarzegger Negilia   Ervaring van Ruby red met waarzegger Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Goedenmiddag Lola je had inderdaad gelijk we zijn weer bij elkaar. En alles is weer goed tussen ons heel erg bedankt je heb me erg geholpen. Vriendelijke groetjes Stella.




Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met waarzegger Lola   Ervaring van Liefje met waarzegger Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Laatste dagen vaak met jou gesproken over mijn relatie waarin jij het positief ziet liggen en ik het totaal niet zo voelde. Dus ik ben blij dat het zo in het vooruitzicht ligt. Dit weekend zou voor hem een verandering moeten zijn omdat hij nu mijn andere kant heeft gezien. Ik zal rekening houden met de drukte van zijn werk maar probeer erop te vertrouwen dat hij gaat doen wat hij heeft beloofd. Ik hoop dat het idd over 2 a 3 weken heel anders is dan nu. Je weet dat je vandaag een glimlach op m,n gezicht heb gekregen. Liefs.




Ervaring van E met waarzegger Nellekke   Ervaring van E met waarzegger Nellekke   Ervaring van E geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met waarzegger Gazali   Ervaring van Martine met waarzegger Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom3 en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met waarzegger Lola   Ervaring van Liefje met waarzegger Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Ik heb Kiki weer mogen spreken en haar inzichten zijn zo mooi en zuiver dat ik daar stil van werd. De voorspellingen die zij een tijd geleden heeft gedaan blijft zij nog steeds bevestigen. Kiki, je bent een mooi mens.




Ervaring van Ineke met waarzegger Kiki   Ervaring van Ineke met waarzegger Kiki   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Ik ben altijd weer blij als ik met Karlien gesproken heb. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je werk Karlien en dat je mij nog regelmatig even op het goede spoor kan zetten. Ik ben blij met je.




Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Bedankt voor de inzichten over mijn werksituatie. Het heeft mij enorm geholpen. Ik bel je binnenkort om verder te praten.




Ervaring van Ine met waarzegger Evs   Ervaring van Ine met waarzegger Evs   Ervaring van Ine geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met waarzegger Negilia   Ervaring van Medley met waarzegger Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Faith
  Ervaring met waarzegger Faith
  Wauw dank je wel lieve Faith voor je eerlijke reading maar vooral voor hoe je me uit een situatie gecoachd hebt. Ik zat letterlijk vast in mijn denkpatroon en mijn overtuigingen, daar heb je me volledig uitgehaald.
ik ga zeker aan de slag met de tools die je me gegeven hebt en laat snel weer van me horen.
dank je wel Faith en tot snel

groetjes D.




Ervaring van D met waarzegger Faith   Ervaring van D met waarzegger Faith   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegger Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegger Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met waarzegger Monique   Ervaring van Liza met waarzegger Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met waarzegger Negilia   Ervaring van Fajalobi met waarzegger Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Beste Dirk, ik heb u afgelopen woensdag gesproken over mijn situatie met M, al de goede voorspellingen die u heeft gegeven zijn kort erna uitgekomen, ik was echt heel verbaasd erover dat alles gewoon klopte wat u mij heeft verteld en wat een begripvolle en ervaren man bent u, een topmedium dus, dank u wel voor alles.




Ervaring van N met waarzegger Dirk   Ervaring van N met waarzegger Dirk   Ervaring van N geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Bedankt weer voor vandaag lieve Louisa. Als ik iemand vertrouw hier dan ben jij het. Je zat al zo vaak goed met een andere kwestie in mijn leven, wat ik nu gelukkig afgesloten heb. Ik hou je op de hoogte en als ik iets hoor, dan zal ik het je laten weten. Louisa is toegankelijk en geen vraag is te gek. En gewoon een ontzettend eerlijk en lief mens om mee te praten. Heel veel liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Zeer prachtige Reading en komt zeker overeen met de huidige situatie.

Sterk.

Bedankt.




Ervaring van Romeo met waarzegger Negilia   Ervaring van Romeo met waarzegger Negilia   Ervaring van Romeo geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laaya
  Ervaring met waarzegger Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Laaya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Zojuist een reading gehad met deze geweldige mevrouw. Er is me een hoop duidelijk geworden, om diverse dingen. Ik ga haar zeker terug bellen.
En is zeker een aanrader.
Een warme groet en veel liefs van Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegger Negilia   Ervaring van Suzanne met waarzegger Negilia   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Deze engel is echt een topper.
Zoveel al geholpen, zoveel al voor ons gedaan, zoveel al uitgekomen.
Diepe buiging lieve Joke.




Ervaring van M.H. met waarzegger Joke   Ervaring van M.H. met waarzegger Joke   Ervaring van M.H. geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Emerald
  Ervaring met waarzegger Emerald
  Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met waarzegger Emerald   Ervaring van Daphne met waarzegger Emerald   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden